Onze leveranciers

Bij Elisa kiezen we altijd voor ambachtelijke en duurzame kwaliteitsproducten. Gelukkig hoeven we hiervoor niet ver te zoeken! Van charcuterie uit onze eigen straat tot koffie uit Rotselaar, we love local.

JAVA koffie

De koffiebonen uit jouw kop koffie worden klimaatneutraal gebrand bij JAVA koffie in Rotselaar, zo 'n 9 kilometer verderop. Zij gaan resoluut voor premium koffie die ze traag branden. Zo hebben de koffiebonen alle tijd om het beste van zichzelf vrij te geven. Net als jij die, na dat kopje koffie, de hele wereld aan kan!

Slagerij Ox

Onze charcuterie komt van een paar panden verderop in de Brusselsestraat. Bij culinaire slagerij Ox zorgen Rik en Fran dagelijks voor ambachtelijk bereid kwaliteitsvlees. Zo is hun nootham en spek afkomstig van het varkensras Duroc d’olives, een ras dat gevoed wordt met onderandere olijfolie om zo een gezondere vetsamenstelling te krijgen.

Kort'om

Dankzij Kort'om Leuven kunnen wij bij lokale boeren en producten uit de regio terecht. Zo verkrijgen we dagelijks verse kwaliteitsproducten van producenten uit de buurt! 

De Trog

Kraakvers brood voor onze boterhammen komt van De Trog, bio bakkerij! Bakkerij De Trog selecteert enkel de beste biologische grondstoffen om in hun meest originele en eerlijke vorm te verwerken.

Meer nieuws Onze leveranciers
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x