Elisa team breakfast

Op zoek naar een heerlijk inspirerend moment onder collega's?

Bij Elisa in Leuven kan je ook op weekdagen uitgebreid genieten van een ontbijt. Ideaal voor bedrijven uit de buurt die op zoek zijn naar een inspirerende plek om te brainstormen, te vergaderen of gewoon even te unwinden met de collega’s. Je geniet er samen van vers gebrande JAVA koffie en een uitgebreid ontbijt met ambachtelijk en lokaal lekkers. We kunnen al meegeven dat Elisa’s grote, lichtrijke orangerie al voor heel wat goede ideeën heeft gezorgd. 

Praktisch: De ruime betaalparking Sint-Jacob bevindt zich op slechts twee minuten wandelen van Elisa, Brusselsestraat 134. 


"The Elisa team breakfast" is meer dan een ‘simpel ontbijt’. Het is de ideale gelegenheid om in een andere omgeving te ontspannen met je collega's te vergaderen of brainstormen. Met dit ontbijt achter de kiezen is het hele team ready to go voor een super productieve werkdag! Wat houdt het onbijtmoment voor collega’s in?  

  • Een tafel voor jou en je team;
  • Kies uit een ontbijt à la carte of een ontbijt samengesteld op maat.

Kom je met het hele bedrijf langs? Dan kunnen we voor jullie een gedeelte van de zaak afsluiten voor voldoende ruimte en gezelligheid!


Lijkt dat je wat?

Elisa team breakfast

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x